Musiikin voima kantaa

"Älä usko lauluihin, ne tekee susta haaveilijan
Ne voi saada sut kaivelemaan asioita, Joilta mielesi koittaa sua suojella Niil on taipumus sotkee kaikki ajatukset ja jättää kaaokseen Meistä jokainen on polku jonnekin Mutta viisaus on siinä, että ymmärtää Ketä seurata pitkään, milloin kääntyy pois Ja että ihmistä pitkin sä et ikinä voi itseesi matkustaa Kaikki loputon kauneus, kaikki järjettömyys Kaikki ruoskivat toiveet, kaikki päättämättömyys Ovat lopulta tarkoituksen palasia, osa arvoitusta Valot pimeyksien reunoilla"
(Apulanta, valot pimeyksien reunoilla)

Musiikki on aina minulle tärkeä osa elämää. Musiikkiin liittyy monet muistot, niin hyvät kuin huonot. Monet biisit myös liittyvät tiettyihin elämäntapahtumiin ja saavat siten oman merkityksensä. Aikaisemmin soitin itsekin pianoa ja kosketinsoittiamia, mutta nyt kosketinsoitin on jo yli 10 vuotta pölyttynyt kaapissa. Haaveni on , että vielä joskus sen otan esille ja alan soittaa uudelleen, saahan kaikesta aina haaveilla...

Nykyisin enää harvemmin kotona tulee kuunneltua itse valitsemia kappaleita vaan musiikin kuunntelu liittyy lähinnä autolla ajoon. Ja kun ajan yksin, niin laitan musiikin kovalle ja annan tunteiden viedä. Musiikin avulla myös puran tunteeni, varsinkin ne kaikki kipeimmät sekä suurimmat raivon tunteet. Joskus kun oikein ottaa päähän, saatan lähteä lenkille tai ajelemaan autolla ja kuuntelen täysillä pauhaavaa musiikkia, se auttaa!

"Muista että ne kaikki suurimmat kauhut
On sun toiveittes peilikuvat, käännä ne Ja kädestäs löydät niihin avaimet Ja ett on helpompi antaa muille anteeksi, kuin jäädä kaunaan kii. Kaikki loputon kauneus, kaikki järjettömyys Kaikki ruoskivat toiveet, kaikki päättämättömyys Ovat lopulta tarkoituksen palasia, osa arvoitusta Ja osa totuutta Valot pimeyksien reunoilla Ovat toisinaan himmeitä ja harvassa Sullon sisälläs valtameren kokoinen voima Jonka sä voit oppaaksesi valjastaa Tää on pelkkä tyhjä kuori, joka sun pitää täyttää Tää on valoista kirkkain, tää on loputon yö Tää on sydämenlyönti, tää on ajattomuus Valot pimeyksien reunoilla Valot pimeyksien reunoilla Valot pimeyksien reunoilla Ovat harvassa mutta olemassa Kaikki loputon kauneus, kaikki järjettömyys Kaikki ruoskivat toiveet, kaikki päättämättömyys Ovat lopulta tarkoituksen palasia, osa arvoitusta Valot pimeyksien reunoilla Älä usko lauluihin"
((Apulanta, valot pimeyksien reunoilla)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lapsiluku, milloin se on täynnä?

Minä olen..

Millainen äiti halusin olla ja Millainen minusta tuli..