Kirje omalle peikkopojalleni

Ilmoitit tulostasi yllätten. Synnyit hätäsektiolla aamuyöllä ja nukutuksen takia en päässyt näkemään sinua heti. Olit kuitenkin kaikista vaikeuksista huolimatta sitkeä taistelija. Sitä olet edelleen!  Muistan kun pääsin muutaman tunnin päästä sinua katsomaan ja isäsi varoitti minua pelästymästä. Säikähtäneenä kysyin miksi, johon hän vastasi sinulla olevan pitkä, paksu musta tukka. Isäsi oli jo epäillyt sinun vaihtuneen synnytyksessä. Ja olihan se tukka melkoinen, olit oikea peikkopoika.

Synnyit perheeseemme kolmantena lapsena, joka ei varmasti ole helppo paikka. Olit vauvana rauhallinen ja viihdyit sitterissä pitkiä aikoja ilman viihdyttämistä, ja en minä kyllä viihdyttämään olisi ehtinytkään isompien sisarusten pitäessä kiireisenä.  Kasvaessani olet edelleen rauhallinen, mutta olet myös voimakastahtoinen ja otit heti oman paikkasi perheessä. Et ole jäänyt isompien sisarusten varjoon vaan puskenut eteenpäin.

Tämä lyhyt elämäsi ei ole ollut aina helppo ja niitä vastoinkäymisiä on tiellesi tullut ikääsi nähden monta. Mutta nekään ei ole voineet lannistaa sinua ja sinun positiivista asennetta kaikkeen. Harva lapsipa löytää positiivisa puolia mm. kolmannesta putkituksesta. Sinusta on myös kasvanut erittäin huomaavainen ja ystävällinen nuori herra. Monet ihmiset aina ihastelevat sinun kohteliaita puheita ja sitä, miten otat kaikki ympärillä olevat ihmiset huomioon. Et halua loukata ketään ja löydät aina lohduttavat sanat toisille.

Olet myös selvästi oman tiesi kulkija. Sinulla on omat päämäärät, joita kohti haluat kulkea välittämättä siitä mitä muuta ympärillä ajattelevat. Pidä siitä kiinni, äläkä annan ympäristön murtaa unelmiasi, sillä kaikki on mahdollista sinulle kun vain uskot niin.  Hyvää syntymäpäivää, rakas peikkopoika!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Päivä jota en koskaan uskaltanut toivoa eläväni..

Lapsiluku, milloin se on täynnä?

Millainen äiti halusin olla ja Millainen minusta tuli..