Äiti on vähän väsynyt ja syystä..

Mistä tietää, että on väsynyt..Siitä kun koti on kaaoksen vallassa, muttet saa tehtyä mitään. Siitä kun menet  nukkumaan illalla jo klo 20 ja heraat 10 tunnin yöunien jälkeen yhtä väsyneenä. Siitä kun jaksat vain kaiken pakollisen ja kaikki tuntuu vaikealta aloittaa. Mutta miksi olen näin väsynyt? Minäpä kerron..

Meillä on hallinnut koko perhettä ja elämäämme vieras nimeltä päänsärky. Einarin päänsäryt ovat muuttuneet joka koulupäivänä esiintyviksi ja niin koviksi, ettei lapsi ole voinut olla koulussa paria tuntia kauempaa yhtenäkään päivänä. Tämä tekee taas sen, että minä olen koko ajan hälytystilassa valmiina hakemaan, kun soitto tulee.  Välillä tuntuu, etten edes kauppaan uskalla, kun  jännittää pitääkö kesken lähteä pois. Päivät Einari sitten nukkuu ja päänsäryn helpottuessa alkaa meillä kotikoulu. Ja voin sanoa, että minusta ei ikinä tule opettajaa, ainakaan omille lapsilleni. Siihen minun hermot ovat aivan liian lyhyet.

Viime viikolla sitten sain tarpeekseni lapsen kärsimyksestä ja soitin neurologian osastolle. Saimmekin jo samana päivänä lähetteen magneettikuviin, jotka olisivat tällä viikolla. Kävimme myös neurologian päivystysajalla tarkistuttamassa, ettei välitöntä vaaraa ole. Nyt sitten tällä viikolla meillä olisi käyntejä Kuopiossa kahtenä päivänä: magneettikuvissa ja silmälääkärillä. Toivomme kovasti, että syy päänsäryille selviäisi pian, mutta toivon kaikkein eniten ettei se löydy magneettikuvista!

Näillä mennään mitä on annettu ja jatkamme aapisen parissa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lapsiluku, milloin se on täynnä?

Päivä jota en koskaan uskaltanut toivoa eläväni..

Millainen äiti halusin olla ja Millainen minusta tuli..