Rakas joulupukki

Rakas Joulupukki! Minä toivoisin jouluksi rauhallista aikaa perheen kanssa ja riidatonta sekä hyvää mieltä kaikille. Mitään suuria tai pieniä yllätyksiä en kaipaa, sillä niitä on taas riittänyt elämässämme viime aikoina muutenkin..

Nimittäin tämä viikko on ollut kyllä kaikkea muuta kuin tylsä ja tavallinen arkiviikko, siitä perheeni on pitänyt huolta. Tähän viikkoon on mahtunut pitkän tauon jälkeen pojan migreenikohtaus, puhelu opettajalta toisen pojan koulunkäynnin haasteista sekä samaisen pojan päävamma, jota seurasi ambulanssireissu ja yö sairaalassa. Mutta on mahtunut myös ihania yllätyksiä, kuten pojan hyvä todistus ja kotitonttujen siivoaminen sairaalassa olon aikana, unohtamatta sitä että poika selvisi "vain" aivotärähdyksellä vaikka ainekset isompaan olisi ollutkin...

Tänään lapset aloittavat loman koulusta, pienin jää lomalle päiväkodista ja itsekin pääsen loman viettoon töistä.. Vaikka kotona olisi paljon tehtävää ja paikat eivät ole tip top, taidan tänään hakea valmisruokaa, vetää villasukat jalkaan ja unohtaa tekemättömät työt keskittyen tärkeimpään eli perheen yhdessä oloon.. Hyvää Joulua kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Päivä jota en koskaan uskaltanut toivoa eläväni..

Lapsiluku, milloin se on täynnä?

Millainen äiti halusin olla ja Millainen minusta tuli..