Meidän kesälomasuunnitelmat



Vaikka olen koittanut välttää suuremmin suunnittelemasta kesää, olemme kuitenkin joitakin kesäsuunnitelmia tehneet sekä varanneet reissuja. Mieheni aikoo pitää lomaa 2-3 viikkoa ja sen mukaan pääsemme matkustelemaan etemmäksi.

Lapsille on kesälle tulossa useampiakin leirejä, jotka nyt kouluikäisille alkaa olla kaivattuja. Meillä lapset toivoivat leirejä omiin harrastuksiin liittyen ja viime kesän isomman jääkiekkoleirin jälkeen (Vanhimmainen osallistui Selänteen kiekkoleirille Vuokatissa) päädyimme hyödyntämään lähialueen tarjontaa kotimajoituksella. Isommat suuntaavat juhannusviikolla sporttileirille ja heinäkuussa pojat osallistujat jääkiekkoleirille. Isoin tyttönen halusi kovasti ekaa kertaa yöleirille, joten päädyimme ilmoittamaan hänet seurakunnan yhden yön leirille. Se tuntui helpolle ensileirille, jossa on paljon kavereita ja mukavaa tekemistä.

Leirien lisäksi meillä on kalenterissa varattuna kaksi reissua. Heti miehen loman alettua suuntaamme viikoksi Holiday Clubin Saimaan kohteeseen Imatralle. Siellä meillä on varattuna iso mökki, jonne sovimme majoittumaan serkkujen kera. Sinne ei ole vielä kovinkaan tarkkaa suunnitelmaa, mutta eiköhän me jotakin mukavaa keksitä: retkeilyä, uimista ja ulkoilua. Ja hommasinhan minä miehelleni cartingajo kokemuksenkin sille reissulle. Toiselle reissulle suunnataan Ruotsin puolelle. Tarkoitus on yöpyä siellä kaksi yötä ja vierailla Kålmordenin eläinpuistossa. Takaisin tullessa menemme vielä sukuloimaan pääkaupunkiseudulle ja varmaankin se perinteinen huvipuitopäiväkin tulee vietettyä. Kaikki vinkit muuten Ruotsin reissulle otetaan vastaan.

Näiden sovittujen reissujen lisäksi, meillä on kesällä kahdet rippijuhlat sekä kummityttöni syntymäpäivät. Lisäksi meidän kesään kuuluu lasten kesäharkat ja harrastukset. Ja olemmehan me haaveilleet mieheni kanssa kahdenkeskisestä reissustakin jonnekin. Ja kaikkeen tähän väliin uintia, jäätelöä, pyöräilyä, ulkoilua,mummolaa, mökkeilyä, ystäviä (omia ja lasten) sekä päiväreissuja lähialueelle. Eiköhän näillä jo loma synny. Ai niin, ja vielä täytyy eriksen mainita Vekara Varkaus-viikko, jonne olemmekin lähdössä lippuja hommaamaan ja joka jo viikon päästä alkaa. Siellä löytyy kirjan täydeltä ohjelmaa eri-ikäisille.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lapsiluku, milloin se on täynnä?

Päivä jota en koskaan uskaltanut toivoa eläväni..

Millainen äiti halusin olla ja Millainen minusta tuli..