Katsaus menneeseen 17 kysymyksen kautta

Lueskelen jonkin verran blogeja ja löysin "Meriannen Mielessä"-blogista tälläisen kysymyslistan ja luvan kopioida tämän omaan blogiin..Joten kokeillaan..


  1. Vuoden onnistuminen? Uskalsin aloittaa blogin kirjoittamisen ja olenkin kirjoittanut säännöllisen epäsäännöllisesti. Taannoin saatu hyvä palaute lämmitti kovasti ja tajusin, etten tässäkään ole täysin epäonnistunut..
  2. Vuoden epäonnistuminen? Repsahtaminen elämäntaparemontissa ja sitä kautta koettu takapakki, joka harmittaa näin jälkeen päin kovasti
  3. Teinkö mitään, mitä koskaan aiemmin en ole tehnyt? Aloitin kirjoittamaan julkisesti tunteistani ja leivoin riisipiirakoita itse
  4. Tutustuinko uusiin ihmisiin, sainko uusia ystäviä? Olen tavannut vuoden aikana lasten kautta uusia tuttavuuksia ja oman sählyn kautta tutustunut mahtavaan porukkaan naisia.
  5. Aloitinko mitään uutta harrastusta tänä vuonna? En aloittanut, vaikka kovasti kuntosalille menoa jo suunniteltiinkin ystäväni kanssa..Jatkoin kuitenkin vuosi sitten aloittamiani harrastuksia, sählyä ja laskettelua.
  6. Vuoden paras TV-sarja? Uusi Päivä ja Criminal Minds, jonka tosin katsoin jälkikäteen dvd.ltä muutamassa päivässä..:)
  7. Vuoden paras lukukokemus? Minä, kirjojen suurkuluttaja, luin hävettävän vähän kirjoja tänä vuonna. Väsymys aiheutti sen, etten saanut iltaisin luettua juuri mitään. Keskittymiseni on ollut kertakaikkiaan huono.. Karin Slaughterin uusimpia kirjoja tuli kuitenkin luettua.
  8. Vuoden elokuva? En juurikaan ehdi katsoa elokuva, mutta kävin katsomassa yösyöttö elokuvan, joka oli kyllä hyvä kuten odotinkin..Kirjana oli kuitenkin vieläkin hauskempi!
  9. Vuoden musiikkilöytö? Kuuntelen paljon radiota ja kotimaista musiikkia, lähinnä poppia ja rockia.. Tänä vuonna kuitenkin Vain Elämää-ohjelman kautta tykästyin myös Cheekin musiikkiin, erityisesti sanoituksiin.
  10. Vuoden mielenpainuvin oivallus? Väsymyksenkin takana minulla on valtavasti voimaa jatkaa eteenpäin.
  11. Mitä haluaisin vuodelta 2018 sellaista, mikä ei onnistunut vuonna 2017? Löytää vastauksen siihen, mitä haluan tehdä työasioiden suhteen..
  12. Ihaninta, mitä minulle on tänä vuonna tehty tai annettu? Se kaikki tuki, mitä vaikeina aikoina olen ystäviltä saanut
  13. Vuoden kamalin muisto? Oman lapsen sairastuminen epilepsiaan
  14. Vuoden paras muisto? Perheen ensimmäinen ulkomaanmatka Tanskaan, legolandiaan
  15. Jos voisin muuttaa mitä tahansa menneessä vuodessa, muuttaisin…Sen ettei lapseni olisi sairastunut. Vaikka se onkin kasvattanut ja muuttanut minua paljon, en silti lapselleni sellaista taakkaa haluaisi antaa kannettavaksi..
  16. Vuoden 2017 minussa parasta oli…Pienet leppoisat hetket perheen kanssa sekä mahtavat hetket ystävien kanssa rentoutuen. lenkkeilen ja pitäen hauskaa..
  17. Vuosi pähkinänkuoressa: Itseään toistaen vuosi oli rankka lapsen sairastumisen, lisädiagnoosien sekä kaikkien kouluhaasteiden kanssa. Vuosi on myös auttanut minua huomaamaan, että on aika aloittaa itseeni tutustuminen ja sen kautta jännä nähdä mitä vuosi 2018 tuokaan tullessaan!

Kommentit

  1. Olipa tosi ihana lukea nämä sinun vastauksesi! Löysin myös niin paljon samaa omani kanssa - kuten riisipiirakoiden leipomisen, sekä epilepsian.. Meillä ei siis ole vielä diagnoosia (enkä tästä ole kirjoittanut vielä blogiin), mutta lääkärin sanojen mukaan "on hyvin todennäköistä että 'Elsalla' on epilepsia". Toisin sanoen nyt tutkitaan enemmänkin sitä, millainen epilepsia..

    Toivotan sinulle mitä ihaninta uutta vuotta 2018! Toivottavasti löydät vastauksesi työasioihin <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lapsiluku, milloin se on täynnä?

Minä olen..

Millainen äiti halusin olla ja Millainen minusta tuli..