Se pelätty puhelu, johon et halua vastata..

Tiedättekö tunteen, kun puhelimen soidessa näytössä lukee "xxx opettaja". Voin kertoa, että kun esikoisen opettajan puhelu tulee, joka kerta nousee pala kurkkuun ja välillä jopa tekisi mieli jättää vastaamatta..Mitähän TAAS?!

No tänään se THE puhelu tuli ja koulua on käyty alle kaksi viikkoa. Puhelu siitä, kuinka lapseni ei ole ollut moneen päivään kunnolla "koulukuntoinen" ja kuinka hänen on ollut erittäin vaikea keskittyä. Voisitteko jutella lapsenne kanssa, kyllä minä voin, mutta auttaako se? Muuttaako lapseni käytöstään minun puhumisen takia? Pystyykö hän siihen? Välillä tekisi vain mieli huutaa, että luuletteko etten minä puhu ja luuletteko ettei me yritetä sen lapsen kanssa, mutta ei..

Toinen asia minkä puhelu nosti esiin on pelko siitä, ettei entinen lääkitys pitkän lääketauon jälkeen enää autakaan. Näin on käynyt ennenkin, että kesän lääketauon jälkeen lääkitys ei enää autakaan keskittymään vaan olemme joutuneet vaihtamaan lääkkeen kokonaan uuteen. Nyt jäämme seuraamaan, miten käy. Auttaako keskustelu pojan kanssa vai tarvitaanko taas lääkärikäyntiä ja alkaa uudelleen miettiä, mitäs sitten tehtäisikään..

Ja tarkoitukseni ei ole mollata opettajia, sillä ARVOSTAN heidän jokaisen työpanosta suuresti. Tämä oli vain hetken purkaus siitä, miltä se THE puhelu tuntui..

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Päivä jota en koskaan uskaltanut toivoa eläväni..

Lapsiluku, milloin se on täynnä?

Millainen äiti halusin olla ja Millainen minusta tuli..